Раднички тријумфално протутњао Загребом

Ватепролисти Радничког успешно су наставили наступе у Регионалној А2 лиги, пошто су у мечу четвртог кола славили на гостовању Медвешчаку из Загреба резултатом 19:7.

Добро су Крагујевчани отворили утакмицу и реализовали прва три напада, преко Фролова, Тохоља и Јанковића, па су већ средином уводне деонице дошли до предности од три гола (3:0).

Око те направљене разлике вртео се резултат у већем делу првог полувремена, па се и на одмор отишло са вођством гостију од 7:4. 

Други део сусрета Француз Гијом Дино отворио је са два гола, а надовезали су се Угљеша Панић, Немања Станојевић и Немања Радованлија за велику предност од осам голова од 12:4, минут пре краја треће деонице. Са друге стране, изабраници Уроша Стевановића побољшали су и игру у одбрани, а голман Лазар Добожанов „спустио је ролетну", па је погодак у овој деоници примио 49 секунди пре краја, из трећег петерца Загрепчана за 12:5. То као да је само додатно мотивисало госте, који су за кратко време додали још два поготка, прецизним шутевима Фролова и Томашевића, отклонивши тако све дилеме око победника за фуриозних 7:1 у трећем периоду. 

До краја меча Крагујевчани су успели да се домогну и двоцифрене предности од 19:7, са којом су и окончали овај меч. 

Најефикаснији са пет голова био је млади руски репрезентативац Данил Фролов, а донекле га је пратио Француз Гијом Дино са три.

Крагујевчани су тако остали на деоби првог места са Соларисом из Шибеника, а већ у суботу, од 20.45 часова, у Крагујевцу их очекује дуел са најбољим словеначким тимом, Триглавом из Крања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво