Победа ватерполиста Радничког у Макарској

Ватерполисти Радничког одлично су отворили сезону у Регионалној лиги, пошто су у Макарској убедљиво савладали тим Галеба, резултатом 18:8. Екипа Галеба значајно се појачала у односу на прошлу сезону, неколицином играча из сплитских А1 лигаша, али је Раднички потврдио да је један од главних претендената на трон.

Прву четвртину Крагујевчани су решили у своју корист са 4:0, а Добожанов је први пут извадио лопту из мреже тек после нешто више од 10 минута игре при резултатау 6:1. 

Међутим, одмах затим настављена је серија гостујућих играча која је прекинута 30 секунди пре полувремена, поготком Калеба из петерца - 9:2.

У другом делу сусрета, тренер Урош Стевановић шансу је пружио голману Тодоровском, који је у трећем периоду одбранио и петерац.

Шумадинци су у наставку меча увећавали вођство, а у пар наврата имали су и двоцифрену предност (17:7, 18:8).

Најефикаснији био је Никола Лукић са пет голова, а у стопу га је пратио Небојша Тохољ са четири, док је Данил Фролов дао три.

Деби пред домаћом публиком Раднички ће имати у суботу, 28. септембра, од 20 часова, против новосадске Војводине.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво