Куп Европе: Раднички стартовао победом

Ватерполисти Радничког из Крагујевца уписали су изузетно важну победу на старту турнира прве рунде квалификација за Куп Европе, у Егеру, пошто су савладали екипу Штурма из Русије, резултатом 9:7.

Крагујевчани су одлично отворили утакмицу и повели са 3:0, головима Фролова, Тохоља и Дина, а са „плус три" су и отишли на први предах (4:1).

Међутим, руски тим одговара на исти начин и у периоду од једног минута постиже чак три гола, за изједначење - 4:4.

За ново вођство Шумадинаца побринули су се Јанковић и Тохољ (6:4),а Рухлов 46 секунди пред полувреме враћа неизвесност - 6:5. Убрзо су се изабраници Уроша Стевановића враатили на два гола „вишка" са колико су ушли и у последњу деоницу (8:6), а до краја су одржавали стечено вођство.

Најефикаснији са по два гола били су Филип Јанковић, Небојша Тохољ и Гијом Дино, а у стрелце су се уписали још Стефан Бранковић, Данил Фролов и Сергеј Лобов.

Ватерполисти Радничког у другом колу састају се са екипом Солариса из Шибеника, у суботу од 20.15 часова.

У првом мечу прве рунде, домаћи Егер убедљиво је савладао Соларис из Шибеника, резултатом 14:6, а међу најзапаженијим играчима победничког тима био је српски репрезентативац Страхиња Рашовић, троструки стрелац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво