"Делфини" у другом колу против домаћина Јужне Кореје

После нерешеног резултата са Црном Гором на старту Светског првенства у Гвангжуу, ватерполистима Србије у другом колу А групе од 13.30 часова предстоји дуел са домаћином Јужном Корејом.

Овај меч, који се игра од 13 сати и 30 минута по средњоевропском времену, и од 20 сати и 30 минута по локалном, послужиће да се олимпијски и европски шампиони разиграју и припреме за сусрет за Грчком у петак.

Та утакмица, одлучиваће о позицијама у групи и путницима у нокаут фазу такмичења. 

Тренинг наше екипе одржан је у уторак, у вечерњем термину. У првом плану била је игра у одбрани. Селектор Дејан Савић и од ове генерације тражи, да то буде највећи адут Србије.

"Утакмица је важна због Грчке. Иако је ривал слабији не сме да буде опуштања, не због резултата који није у питању већ због атмосфере и тензије која је приказана у дуелу са Црном Гором", рекао је Сава Ранђеловић.

Данашњи меч биће први две репрезентације. Против Грчке Јужна Кореја је поражена 26:3 а погодак постигнут средином трећег дела изазвао је велико задовољство навијача.

"Утакмицу ћемо наравно да победимо али је важан утисак", кратко је рекао Душан Мандић један од најбољих играча против Црне Горе.

Када је реч о игри великих противника Србије, највише похвала, добил је Хрватска. Светски прваци убедљиво су победили Аустралију и Сједињене Америчке Државе, и тренутно су најефикаснија екипа и у нападу и у одбрани.

У дербију другог кола, Мађарска је била боља од Шпаније. Занимљив дуел, у нашој групи имају и Црна Гора и Грчка.

Ватерполо репрезентација Србија на старту Светског првенства одиграла је нерешено 10:10 (4:3, 2:2, 2:4, 2:1) са селекцијом Црне Горе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво