Митровић: По ко зна који пут само показали каква смо екипа

Ватерполо репрезентативац Србије Стефан Митровић, после победе у финалу Светске лиге против Хрватске и пласмана на Олимпијске игре, рекао је да је публика помогла да српски тим преокрене меч.

"Свака утакмица са Хрватском је луда на свој начин. Ова је дефинитивно била битна за нас јер смо играли пред домаћом публиком и зато што смо се борили за прву прилику да изборимо олимпијску визу. Успели смо у томе", рекао је Митровић новинарима после меча на базену Ташмајдан.

Србија је славила са 12:11, а у самом финишу голом капитена Филипа Филиповића са петерца, дошла је до златне медаље и визе за ОИ у Токију следеће године.

"Ушли смо у меч доста стегнуто, са доста грешака, али показали смо по ко зна који пут зашто смо екипа каква јесмо. Бранили смо и одбранили тутулу у Светској лиги, успели смо да направимо преокрет показали смо да то можемо. Хвала момцима што су ми указали поверење и што су овде са мном и хвала публици што нас је бодрила, заиста смо осетили ту енергију у базену", рекао је Митровић и додао:

"Важно је да смо дошли до победе. Очекује нас Светско првенство тако да сада треба да се одморимо што боље можемо и да за који дан поново ускочимо у базен, а верујте није лако", закључио је Митровић.

Турнир на Ташмајдану одржан је уз подршку града Београда и УНИQА- званичног осигурања ватерполо тима Србије.

број коментара 0 Пошаљи коментар