Србија против Аустралије за финале Светске лиге

Ватерполо репрезентација Србије игра против Аустралије за пласман у финале Завршног турнира Светске лиге у Београду.

Тиму селектора Дејана Савића је незгодна Аустралија други пут ривал у само четири дана, а Србија ју је уз доста муке и након прекида због невремена савладала резултатом 12:8 на старту такмичења на базену Ташмајдан.

Управо је тај меч, али и изненађујући тријумф Аустралије над Мађарском од 16:15 у четвртфиналу, довољно упозорење да не сме да дође до опуšштања у српском тиму.

"Знамо добро противника, тренирали смо с Аустралијом пред Светску лигу. Знамо како да одиграмо и знамо да ће бити тешšка утакмица. Морамо да одиграмо можžда најбољу утакмицу на турниру", истакао је помоћни тренер репрезентације Србије, легендарни Владимир Вујасиновић.

Идентично размишља и центар "Делфина" Душко Пијетловић.

"Очекујемо доста тежžу утакмицу од прве. Аустралија није за потцењивање, дошла је са озбљним намерама. Ми морамо да приступимо максимално озбиљно. Даћемо све од себе, знамо због чега смо овде", рекао је Пијетловић.

Утакмица се игра од 15 сати, а други полуфинални пар чине Хрватска и Шпанија (16.45).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво