“Делфини“ против Казахстана, лакши тренинг или …

Ватерполо репрезентација Србије игра против Казахстана меч трећег кола Групе Б на завршном турниру Светске лиге који се одржава на београдском Ташмајдану. Сусрет почиње у 21.00 час. Ток меча пратите на нашем порталу.

После две победе против Аустралије у првом колу и Хрватске у другом пред нашим ватерполистима је дуел против аутсајдера Казахстана. Србија важи за апсолутног фаворита у овом мечу и све осим убедљиве победе било би изненађење.

Србија је у првом колу савладала Аустралију са 12:8, у другом колу је надиграла великог ривала Хрватску са 11:10. С друге стране Казахстан је претрпео два убељива пораза, прво од Хрватске 20:4, а у другом колу од Аустралије 14:5.

Дуел против оваквог ривала послужиће селектору Дејану Савићу да опроба још неке конбинације у такмичарском дуелу пред завршницу такмичења и одлучујуће борбе за трофеј и пласман на Олимпијске игре.

Распоред данашњих мечева и табеле:

Група А
Мађарска - Јапан 13:9
Канада - Шпанија (19.15)

Табела после другог кола:
Мађарска 5, Шпанија 4, Јапан 3, Канада 3

Група Б
Хрватска - Аустралија 11:9
Србија - Казахстан (21.00)

Табела после другог кола:
Србија 6, Хрватска 3, Аустралија 3, Казахстан 0

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво