Савић: Заслужена победа; Филиповић: Мора боље са играчем више

Селектор Ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић, као и капитен Филип Филиповић сложили су се да је победа против Хрватске заслужена, али и да постоји простор за напредак у игри.

"Утакмица између два велика тима и ривала, што се меча тиче, велике осцилације смо показали, несигурност при играчу више, да би онда одбрана при играчу мање то исправила. При вођству од три гола смо се опустили, дозволили Хрватској да анулира предност и да уђемо у неизвесну завршницу. Сматрам да смо заслужено победили, нема опуштања против Казахстана", изјавио је селектор Дејан Савић

Селектор је додао да посао у групи још није завршен.

"Морамо да оверимо прво место у групи, нема опуштања против Казахстана. Утакмице у другој групи ће бити такође занимљиве, јер ће одредити позиције и противнике", закључио је селектор.

Филип Филиповић сложио се да је одбрана са играчем мање успела да донесе победу, али да има простора за напредак у игри са играчем више

"Ја сматрам да је у једном тренутку одбрана са играчем мање функционисала и са њом смо направили разлику. Истакао бих икс фактора Стојановића, који је оправдао поверење селектора. Није функционисала игра са играчем више и то мора да биуде на бољем нивоу ако хоћемо да освојимо нешто", рекао је Филиповић.

"Увек смо тражили игру кроз одбрану, али мора да се поради и на играчу више, да се побољша проценат. Поготово на оваквим мечевима то су нијансе које одлучују. Похвалио бих екипу што је веровала до краја и што је шока изједначења успела да се тргне и има конце у својим рукама", рекао је за РТС Филиповић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво