Делфини у дербију са Хрватском на Ташу

Ватерполисти Србије састају се са селекцијом Хрватске у другом мечу на завршном турниру Светске лиге који се игра на београдском Ташмајдану. Утакмица почиње у 21 час а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

„Делфини" су успели да надиграју Аустралијанце са 12:8 у првом мечу групе Б завршног турнира Светске лиге, а Хрвати су убедљиво савладали Казахстан са 20:4 (5:2, 6:0, 3:0, 6:2) и оправдали улогу фаворита у том мечу.

Овај меч ће одлучити о првом месту у групи које тренутно деле обе репрезентације иако је Хрватска селекција у предности због боље гол разлике.

Тим Хрватске је актуелни светски шампион, а тим Србије има титуле најбољег у Европи и на Олимпијским играма.

Победник вечерашњег дуела ће практично обезбедити пласман у четвртфинале.

Меч ватеролиста Србије и Хрватске почиње у 21 час на београдском Ташмајдану а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво