Почиње Завршни турнир Светске лиге, Србија на старту против Аустралије

Београд је домаћин Завршног турнира Светске лиге за 2019. годину. Селекција Србије такмичи се у Групи Б, а при меч на турниру игра против селекције Аустралије (21.00). Кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Ватерполо селекција Србије почиње наступ на Завршном турниру Свтске лиге, а противник у првом колу Групе Б је екипа Аустралије.

У среду је на програму велики дерби, када ће се састати Србија и Хрватска, док ће у четвртак противник изабраницима Дејана Савића бити Казахстан. И ти мечеви на програму су од 21 сат.

У Групи А такмиче се Мађарска, Јапан, Канада и Шпанија.

Све утакмице играју се на пливалишту на Ташмајдану, а победник ће остварити олимпијску визу за Токио 2020. године. Такође, први пут у историји ватерпола користиће се ВАР технологија.

Кретање резултата са мечева репрезентације Србије можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво