Ранђеловић: Играмо ли како умемо, ривалима ће бити тешко

Ватерполиста Србије Сава Ранђеловић рекао је да његова екипа на завршном турниру Светске лиге у Београду жели прво место. Финални турнир игра се од 18. до 23. јуна на базену Ташмајдан, а Србија ће бити у прилици да освоји 12. титулу у овом такмичењу, где је рекордер по броју трофеја.

"Очекивања су као и увек иста, а то је прво место и пласман на Олимпијске игре. Неки играчи су пре неколико дана завршили сезону, па су се касније прикључили. Играмо дуго година заједно и играмо пред домаћом публиком и даћемо све од себе", рекао је Ранђеловић Тањугу.

Српски ватерполиисти на Светску лигу долазе после Европа купа на ком су заузели сесто место.

Иако им резултатски ова такмичење није било важно, била је то прилика да се упознају са новим правила по којима ће се играти и на турниру у Београду.

"Еворпа куп смо брзо заборавили. Нећемо се на то обазирати, гледаћемо само себе. Спремићемо противнике, али ако будемо играли као што умемо, ако у одбрани били као и до сада, мислим да ће сваком противнику бити тешко да игра против нас. Посебно пред домаћом публиком".

Ривали Србије у групи биће Аустралија, Хрватска и Казахстан, док ће се у другој групи такмичити Мађаркса, Шпанија, Канада и Јапан.

"С обзиром да Мађари долазе у измењеном саставу, јесте тежа група, јер су Хрвати и Мађари комплетни. Игра се по систему свако са сваким, па у чевтфиналу ко нам дође, свеједно је", рекао је Ранђеловић и додао да се нада подршки домаће публике.

"Очекујем велику подршку навијача. Београд је 2016. године имао прилику и на Европском првенству да нас бодри, па је и ово јединствена прилика, мислим да ће бити пуне трибине", закључио је Ранђеловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво