Савић: Циљ јасан – прво место и олимпијска виза

Селектор ватерполиста Србије Дејан Савић рекао је да његов тим има јасан циљ на финалном турниру Светске лиге, а то је освајање првог места и олимпијске визе.

Ватерполисти су почели припреме, а Савић тренутно на располагању има десеторицу играча: Димитрија Ристичевића, Милана Алексића, Андрију Прлаиновића, Виктора и Страхињу Рашовића, Ђорђа Лазића, Немању Вица, Огњена Стојановића, Лазара Добожанова и Саву Ранђеловића.

Српски национални тим ће од 3. јуна бити јачи за Милоша Ћука, Николу Дедовића и Бранислава Митровића, а потом се очекује долазак осталих репрезентативаца.

"Немамо пуно времена, а требало би да 12. јуна будемо комплетни. Календар је згуснут и овакав план рада смо раније направили. Сличне проблеме имају и остале репрезентације. Радимо најбоље што можемо са јасним циљем, а то је освајање првог места и олимпијске визе. Имаћемо генералну пробу са Аустралијом без обзира што смо у истој групи", рекао је Савић за сајт Ватеполо савеза Србије.

Према речима челника ВСС, организација овог турнира, чији је наградни фонд 350.000 долара, тече по плану, а важна информација за све љубитеље ватерпола је да ће се од суботе 1. јуна у продаји наћи појединацне улазнице за мечеве Финалног турнира Светске лиге.

Појединачне улазнице обухватаће по две утакмице поподневног или вечерњег програма.

Цене карата за мечеве Србије у групи и у четвртфиналу, који ће се играти у вечерњем термину од 21 сат, су 600 (Ц трибина), 800 (Б трибина) и 1.000 динара (ВИП трибина), док улазнице за поподневне мечеве коштају 400, 600 и 800 динара.

Улазнице за полуфинале и финале су 1.000, 1.200 и 1.800 динара, а карте се могу купити на свим продајним местима Ticket vision-а као и путем сајта.

Финални турнир Светске лиге који се од 18. до 23. јуна игра у Београду на отвореном базену СЦ Ташмајдан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво