Савић: Хрвати и ми са најјачим тимом, па да видимо где смо

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић за дуел против Хрватске у Сиску у Европа купу одредио је најјачи састав. Савић сматра да је гостовање Хрватској прави тест да провери у каквој је форми његов тим.

Савић је позвао свих 13 ватерполиста који су освојили титулу првака Европе у Барселони прошле године, без обзира што предстојећи меч нема већи резултатски значај јер су обе селекције раније обезбедиле место на Завршном турниру у Загребу.

Селектор сматра да је гостовање Хрватској у Европа купу прави тест да провери у каквој је форми његов тим.

"Одиграли смо све сусрете у овом такмичењу по плану и најавили смо да ћемо са Хрватском да играмо у најјачем саставу. И они су позвали најбоље играче, тако да сам сигуран да ће бити квалитетна утакмица", рекао је Савић.

Како и увек, и у утакмици против Хрватске "делфини" желе победу, наглашава Савић.

"Играћемо још ове године, али у сваки меч улазимо са највишим амбицијама, а дуел са тимом који нам је често био ривал у најважнијим утакмицама је прилика да видимо где смо", закључује он.

На списку су: Гојко Пијетловић (Шабац), Душан Мандић (Про Реко), Виктор Рашовић (Солнок), Сава Ранђеловић (ОСЦ), Милош Ћук (Младост Загреб), Душко Пијетловић (Динамо), Немања Вицо (Триестина), Милан Алексић (Солнок), Никола Јакшић (Ференцварош), Филип Филиповић (Про Реко), Андрија Прлаиновић (Солнок), Стефан Митровић (Ференцварош) и Бранислав Митровић (ОСЦ).

Утакмица између Хрватске и Србије игра се 12. марта са почетком у 17.30.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво