Ватерполисти Радничког савладали Копер

Ватерполисти Радничког из Крагујевца успешно су окончали турнеју по Хрватској и Словенији, пошто су после Галеба у Макарској (15:7), надиграли и Копер, са 10:6. Раднички је остао на деоби првог места, а у последњем колу регуларног дела сезоне дочекује екипу Будве, која је такође поражена само једном.

Млади вареполисти Радничког из Крагујевца савладали су најбољи словеначки тим.

Тренер Крагујевчана , Урош Стевановић, одморио је три најстарија играча - капитена Николу Томашевића, заменика Алексу Манића и Уроша Васића,па су његови изабраници наступили у подмлађеном саставу.

Меч је, са два гола отворио Рус Иван Гусаров, да би серију на кратко прекинуо Задев, за 2:1 на крају прве четвртине. Другу деоницу Раднички је у корист решио са 4:0, па је на полувреме отишао са лепом предношћу , од 6:1.

До краја меча Крагујевчани су одржавали стеченуо вођство и на крају заслужено дошли до нових бодова.

У победничком саставу предњачио је Гусаров са три гола, Јован Танасијевић, Лука Вуловић и Лука Пљеванчић постигли су по два, а Гијом Дино један.

У екипи Копера, најефикаснији био је троструки стрелац Ђорђе Шормаз, два је додао Задев, а један Галич.

Утакмица је играна у новоизграђеном базену „Бонифика".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво