Ватерполисти Радничког из Крагујевца славили у Будви

У седмом колу Регионалне А2 лиге, ватерполисти Радничког из Крагујевца убедљиво су славили на гостовању которском Катару, у Будви, резултатом 11:4.

Крагујевчанима је било потребно нешто више од пет минута да поведу, поготком из контре Немање Станојевића, а тим резултатом окончана је и прва четвртина (1:0). Наставак сусрета био је знатно ефикаснији, с тим што је мрежа голмана Радничког Лазара Добожанова остала нетакнута у првом полувремену, а гости су у другој деоници постигли четири гола и на велики одмор отишли са вођством 5:0.

Которанима је био потребан 21 минут, нешто више од две и по четвртине, да преко Душана Милаша из контранапада дођу до поготка (5:1), али је онда уследила серија српског представника 3:0, за вођство 8:1.

Пред улазак у последњу деоницу Милаш је на кратко зауставио низ гостију, овога пута из играча више, након што је изборио искључење, међутим, Раднички је у финишу меча дошао до двоцифрене бројке и убедљиве победе.

Велике заслуге за мали број примљених голова припадају и голману Добожанову, који је за три четвртине зауставио девет противничких шутева, а само је два пута савладан (81,8 одсто одбрана).

Шумадинце је предводио Француз Гијом Дино са четири гола, а пратили су га Иван Гусаров и Никола Томашевић са по два, док је једина светла тачка у екипи Катара био Душан Милаш са три поготка.

Пред Крагујевчанима је четвртфинале Купа Србије са Црвеном звездом, које их у Крагујевцу очекује у суботу, 8. децембра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво