Ватерполисти Србије против Мађара у четвртфиналу ЕП

Ватерполисти Србије играју данас од 17 часова четвртфинални меч Европског првенства у Барселони против Мађарске. Директан пренос је на Првом програму РТС-а.

"Делфини" су у групној фази остварили све три победе (побеђене су Румунија, Русија и Словачка), што је било довољно за директан пласман међу осам.

Мађари су пак имали нешто тежи посао и до меча са Србијом стигли после победе у осмини финала против Холандије (12:9).

Српски тим жели четврту узастопну титулу најбољег на Старом континетну, али у овај меч улази са пуно опреза и поштовања према ривалу.

"Нема опуштања и поред лошег старта Мађара. Као ривал увек траже пуну концентрацију, јер су играчи из врсних клубова, најјаче лиге на свету. Физички смо све бољи и очекујем да експлодирамо у том мечу", поручио је Виктор Рашовић. 

Четвртфинале између Србије и Мађарске игра се у од 17 сати уз пренос на РТС 1, стрим на РТС Планети и лајв-блог на нашем порталу.

Уколико победе северне суседе, битку за пласман у финале срппски ватерполисти водиће у четвртак од 20:30 са победником меча Црна Гора - Хрватскa.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво