"Делфини" сигурни против Словачке

Ватерполо репрезентација Србије убедљивом победом над Словачком 13:5 (5:1, 3:3, 2:1, 3:0) оверила је прво место у групи Д за директан пласман у четвртфинале Еворопског првенства у Барселони.

По два гола постигли су капитен Филип Филиповић, Милан Алексић, Милош Ћук, Сава Ранђеловић, Душан Мандић и Никола Јакшић, а у стрелце се уписао и Немања Вицо.

Ривал Србији у четвртфиналу биће победник плеј-оф дуела између другопласиране екипе из групе А и трећепласиране из групе Ц.

Овако је протекао меч:

12.00 - Крај меча, сигурна победа Србије од 13:5.

11.47 - Пред почетак последње деонице, Србија води са 10:5. Благи пад концентрације "делфина" искористили су Словаци и смањили на 8:5, али су онда Ранђеловић и Ћук головима увећали предност Србије.

11.35 - Први напад у другом полувремену има Србија.

11.30 - Сигурна предност Србије на полувремену - 8:4. Филиповић и Вицо су били прецизни, а Дурик је смањио у финишу на 8:4.

11.20 - Милан Алексић је постигао гол за 6:1, а потом су Словаци смањили на 6:2.

11.16 - Србија има први напад у другој четвртини.

11.14 - Крај прве деонице, Србија води са 5:1. Словаци су успели да постигну један гол у последњем минуту.

11.10 - Очигледно "делфини" неће имати превише потешкоћа данас, пошто већ води са 5:0. Прецизни су били Филиповић, Ранђеловић и Мандић.

11.05 - После пет минута игре, Србија води са 2:0, головима Јакшића и Алексића. 

11.00 - Почео је меч, први напад имају Словаци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво