"Делфини" против Румуније започињу одбрану злата

Ватерполо репрезентација Србије од 20.30 игра први меч на Европском првенству у Барселони. Директан пренос меча можете пратити на нашем Другом програму и РТС Планети. Кретање резултата пратите на нашем порталу.

Србија је освојила злато на претходна три шампионата, а све прогнозе кажу да ће Хрвати, светски шампиони из Будимпеште, бити највећи ривал на путу до четвртог узастопног.

Српски ватерполисти шампионат почињу утакмицом против Румуније, а потом следе мечеви са Словачком и Русијом.  

"Имали смо одличне тренинге са Шпанијом. Атмосфера је у реду, здрави смо. Против Румуније очекујем наравно победу, али и игру која ће показати где смо сада. Овде су најбоље екипе света. Наш циљ се зна – Токио 2020. и све до тада су успутне станице. После Рија смо окренули нову страницу", рекао је Савић.

Европски шампионат у Барселони игра се од 16. до 28. јула, а Србија се налази у Д групи са Русијом, Словачком и Румунијом.

Директан пренос меча Србија – Румунија можете пратити од 20.30 на Другом програму РТС-а и РТС Планети.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво