Јеленић: Испраћај на Европско првенство за памћење

Председник Ватерполо савеза Србије Виктор Јеленић изјавио је да је презадовољан како је протекао испраћај за ватерполисте и ватерполисткиње на Европско првенство у Барселони на базену СЦ "Милан Гале Мушкатировић".

"Био је то дан за играче и све што би ми функционери рекли могло би да буде сувишно. Мушка екипа је отпутовала, у петак ће и девојке и онакав испраћај може само да им представља играча више. Компанија Уника и СЦ Милан Гале Мушкатировић дали су велики допринос да читава прича протекне у најбољем реду", рекао је Јеленић за сајт Савеза.

И сам некада трофејни репрезентативац Јеленић зна шта Србију очекује у Барселони.

"Код мушкараца борба за медаљу, девојке би волеле пласман међу осам. Мислим да имамо шансе да то урадимо. Верујем у оба састава да ће дати свој максимум. Није лако обезбедити жељене услове, тек је ова екипа два и по месеца на челу Савеза који има велики дуг. Боримо се на више фронтова и подршка публике стигла је у прави час", поручио је Јеленић.

У том смислу важна је и подршка спонзора, посебно Уникаосигурања, које након Европског првенства у Београду, Светског шампионата у Будимпешти и Олимпијских игара у Рију остаје званично осигурање ватерполо тима и на путу до Европског првенства у Барселони.

Вишегодишња подршка ове компаније ватерполистима уродила је бројним успесима, медаљама, као и великим угледом српског ватерпола и ватерполиста на светској сцени.

Генерација која сада одлази на Европско првенство најтрофејнија је генерација српских спортиста икада, а у Барселони ће покушати да четврти пут узастопно освоји титулу шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво