Ћирић: Олимпијакос највише показао у Лиги шампиона

Ватерполисти Партизана даће све од себе да сутра парирају великом фавориту Олимпијакосу на Бањици у утакмици Лиге шампиона, истакао је тренер црно-белих Стефан Ћирић. Утакмица 11. кола Лиге шампиона између Партизана и Олимпијакоса игра се у суботу од 18.30 у Београду, уз дијектан пренос на Другом програму РТС-а.

Млади тим Партизана свих 10 пута ове сезоне поражен је у елитном такмичењу, док Олимпијакос са осам победа и по једним поразом и ремијем држи челну позицију Б групе.

"Олимпијакос је један од најозбиљнијих кандидата за европску титулу. То је екипа која је до сада највише показала у Лиги шампиона, а не говорим то само на основу резултата, већ и на основу онога што су пружили што у утакмици против нас, што у мецевима које сам имао прилике да гледам", рекао је Ћирић за клупски сајт.

Првак Србије у првом међусобном дуелу у Пиреју изгубио је 11:7, а сада ће пробати да освоји прве бодове у Лиги шампиона.

"На нама је да прикажемо све од себе. Лига сампиона нам користи за учење и стицање искуства, али ни у једном мечу не смемо лако да се предамо. У неколико утакмица са јаким ривалима смо успевали већим делом меца да парирамо противнику, покушацемо то поново".

Партизан ће против Олимпијакоса бити без великог појачања Мађара Фаркаша Дорија, стрелца три гола на дебију против Радничког, јер је бивши ватерполиста Солнока, Ференцвароша и Мишколца регистрован само за Суперлигу.

"Његов главни циљ је да у Партизану напредује, новац му није приоритет. Потписао је уговор до краја сезоне", закључио је Ћирић.

Утакмица 11. кола Лиге шампиона између Партизана и Олимпијакоса игра се у суботу од 18.30 у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво