Читај ми!

Војводина кажњена са 2.500 евра, Звезди победа 5:0

Дисциплинска комисије регионалне ватерполо Триглав лиге казнила је Војводину са 2.500 евра, а меч против Црвене звезде регистровала службеним резултатом 5:0 за Београђане због инцидента када је гледалац гурнуо судију у базен.

Дерби утакмица Друге јадранске лиге у ватерполу, између Војводине и Црвене звезде играна у суботу, прекинута је две секунде пре краја при резултату 7:7, пошто је један од домаћих навијача гурнуо хрватског судију у базен.

"После пријема извештаја делегата Ненада Шукића и службених лица установљено је да домаћин, новосадска Војводина није предузела све неопходне мере осигурања сусрета, па је меч регистрован службеним резултатом 5:0 за Црвену звезду, а новосадски клуб је кажњен и новчано са 2.500 евра", наводи се у саопштењу Дисциплинске комисије.

Меч Војводине и Црвене звезде је имао велики значај због пласмана у Прву Јадранску лигу.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво