Читај ми!

Сигурна победа „делфина“ против Црне Горе

Србија – Црна Гора 7:4. Ватерполисти Србије савладали су у Нишу селекцију Црне Горе, у мечу другог кола Групе А Светске лиге. Алексић најефикаснији у тиму Дејана Савића са три поготка. „Делфини“ први на табели са две победе, у следећем колу су слободни.

Ватерполисти Србије забележили су и другу победу у овогодишњем такмичењу у Светској лиги, пошто су у Нишу, у мечу другог кола Групе А, савладали Црну Гору са 7:4.

Резултат можда делује убедљивије него што је била ситуација у базену у "Чаиру", али вођство и на крају победа Србије нити у једном тренутку нису долазили у питање.

Црна Гора се "делфинима" супротставила у значајно ослабљеном саставу, али и поред тога су изабраници Владе Гојковића пружили достојан отпор Србији.

Најефикаснији на мечу био је Милан Алексић са три поготка, док је Милош Ћук постигао два.

Србија је прва у Групи А са шест бодова из две одигране утакмице и у наредном колу ће се одмарати, пошто ће свој меч одиграти Црна Гора и Румунија.

Ово је била последња утакмица изабраника Дејана Савића у календарској 2017. години. 

Овако је протекао меч у Нишу:

19.42 – Крај меча, Србија је савладала Црну Гору са 7:4.

Алексић је постигао и трећи гол на мечу, да би коначан резултат поставио Бргуљан са играчем више у базену. 

19.24 – После три четвртине, Србија води против Црне Горе са 6:3.

Друго полувреме почело је голом Алексића, да би узвратио Петковић, са играчем више у базену. Ипак, у последњем минуту четвртине Ћук користи контранапад "делфина" и постиже свој други гол на мечу. 

19.04 – Полувреме у Нишу, Србија води са 4:2.

Ћук је донео Србији три гола предности, са играчем више у базену, да би Црна Гора преко Ивовића и Банићевића вратила неизвесност у меч. Ипак, у последњим тренуцима првог полувремена, Алексић користи још једну предност игрча више и доноси Србији два гола предности. 

18.47 – После прве четвртине, Србија води са 2:0.

У првих неколико поседа није било голова, да би капитен Филип Филиповић донео предност "делфинима". Коначан резултат првог дела поставља Стефан Митровић, у нападу са играчем више. 

18.33 – Почео је меч, први напад за Црну Гору. 

18.26 – У току је интонирање националних химни две државе, утакмица у Нишу ће почети за који минут.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво