Партизан гостује Олимпијакосу; Ћирић: Нису изненађење

Ватерполисти Партизана у суботу гостују прваку Грчке Олимпијакосу у Атини у четвртом колу А групе Лиге шампиона. Меч почиње у 16.30.

Олимпијакос је лидер групе и једини тим без пораза, пошто је славио против московског Динама (17:9) и Бреше (7:6), а ремизирао са Барселонетом (7:7), што не изненађује тренера Партизана Стефана Ћирића.

"То је екипа која се надограђује годинама, из сезоне у сезону је све јача. Сматрам да спада у најужи круг фаворита за освајање пехара. У мечевима против Динама и ОСЦ-а показали смо да можемо да се носимо са јаким саставима и да знамо да их намучимо. Надам се да ћемо у томе успети и у Атини и да ћемо се приказати у много бољем светлу него на првом европском гостовању, код Југа у Дубровнику", рекао је Ћирић.

Шампион Србије нема проблема у саставу јер се од повреде бубне опне опоравио капитен и голман Димитрије Ристичевић.

"Комплетни смо и спремни за меч који нам много значи и у припремама за финални турнир Купа Србије, за недељу дана у Бечеју", закључио је Ћирић.

Утакмица између Олимпијакоса и Партизана игра се у суботу од 16.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво