Нови пораз Партизана у Лиги шампиона

Ватерполисти Партизан поражени су од Динама из Москве са 14:10 у мечу трећег кола Лиге шампиона. У наредном колу Партизан гостује Олимпијакосу у Пиреју. Тај меч је на програму 9. децембра.

Млади играчи Партизана успели су да парирају фаворизованом противнику, али имали су снаге за три четвртине када су резултат држали у егалу. У последњем периоду дошло је до изражаја искуство противника, који је рутински привео меч крају и заслужено славио.

Црно-бели су поражени, али нису разочарали, успевали су да парирају Московљанима током већег дела сусрета. Међутим, знатно искуснији тим је на крају стигао до победе.

Динамо је до победе предводио Дмитри Холод са три гола, док су Суботић, Лазарев, Бичков и Нагаев постигли по два поготка. У тиму нашег шампиона Филип Јанковић је постигао два гола, а Вујчин, Лукић, Лазић, Јанковић, Андрејевић, Манојловић, Радоњић и Аксентијевић су постигли по један погодак.

У следећем колу Партизан гостује Олимпијакосу у Пиреју 9. децембра.  

Ток меча:

19.49 - Крај меча, Партизан - Динамо 10:14. Московљаниодлични у последњем периоду, стварали су шансе и постизали голове. Партизан је само успео да ублажи пораз. Последњи период гости су добили са 4:1.

19.31 - Крај треће четвртине, Партизан - Динамо 9:10. Одлична игра Партизана. На старту периода домаћин успева да изједначи. Међутим, Динамо поново враћа предност. Црно-бели су наставили са својом игром и на крају четвртине стигли на само гол заостатка. Овај период је завршен нерешеним резултатом - 4:4. 

19.10 - Крај друге четвртине, Партизан - Динамо 5:6.  Црно-бели успевају да парирају фаворизованом противнику. Иако је Динамо повео са 5:2, млади играчи партизана нису се предавали. Ствара ли су шансе и успели да смање заостатак. На крају друга четвртина завршена је са једним голом разлике за госте - 4:3.

18.54 - Крај прве четвртине, Партизан - Динамо 2:2. Обе екипе нервозно ушле у меч што се огледало у лошој реализацији пре свега играча више, прва три и по минута није виђен ниједан погодак. Ипак гости први успевају да консолидују своје редове и поведу. Након неискоришћеног петерца за црно-беле, уследила је казна и Динамо повећава предност. Партизан успева да постигне гол и смањи предност гостуји, а у последњим моментима периода играчи нашег шампиона стижу до изједначења.

18.35 - Почео је меч на Бањици ...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се