Пораз ватерполиста Партизана у Лиги шампиона

Ватерполисти Партизана почели су наступ у Лиги шампиона поразом од ОСЦ-а из Будимпеште на базену на Бањици – 11:7. Црно-бели се држали три четвртине, на крају искуснија екипа однела победу.

Ватерполисти Партизана поражени су у мечу првог кола Групе А Лиге шампиона, пошто су на Бањици изгубили од мађарског ОСЦ-а са 11:7.

Млада екипа Партизана била је равноправан ривал знатно искуснијем тиму из Будимпеште три четвртине, да би у последњој, углавном са играчем више, ОСЦ стигао до сигурне победе.

Најефикаснији у екипи српског шампиона био је Александар Радовановић са три гола, Ђорђе Лазић постигао је два, а по један гол постигли су Филип Јанковић и Никола Радоњић.

Мађарски тим предводио је Балаж Ердељи са четири гола, а два гола постигао је Габор Ковач. По један гол постигли су српски ватерполиста Сава Ранђеловић, Драшко Бргуљан, Ференц Саламон, Мартон Тот и Жолт Јухас.

У другом колу, 8. новембра, Партизан ће играти у Дубровнику против Југа, а ОСЦ ће у Будимпешти дочекати Хановер.

Овако је протекао меч на Бањици: 

18.45 – Крај меча, ОСЦ је однео победу из Београда резултатом 11:7. 

18.28 – После три одигране четвртине, ОСЦ води против Партизана са 7:6. 

18.09 – Полувреме, ОСЦ води против Партизана са 6:4. 

17.52 – После прве четвртине, гости воде са 4:2. 

17.37 – Почео је меч на Бањици.

број коментара 1 пошаљи коментар
(среда, 25. окт 2017, 13:07)
El Fuser [нерегистровани]

Napred Partizan

Kada vidim kako drugi klubovi u inostranstvu koriste veliki kvalitet naših igrača i kako se i najveće Italijanske Španske Mađarske ekipe oslanjaju i zasnivaju na kvalitetu naših Srpskih vaterpolista osećam nepravdu.Umesto da Naši Partizan i Zvezda gaze sve pred sobom sa Srbskim igračima mi smo primorani da iz godine u godine proizvodimo talente koji će za dve tri godine kada steknu veliko znanje i sazru za velika dela činiti snagu timova koji igraju protiv naših Zvezde i Partizana.Neznam za još jedan takav primer u svim sportovima.Nažalost novac je sve važniji pa u takvom sistemu jedan Pro Reko postane velikan vaterpola sa tri Italijanska igrača i pet šest naših