Почела регионална ватерполо лига, победа Партизана у Будви

Ватерполисти Партизана успешно су стартовали у Регионалној лиги, пошто су у Будви победили Приморац са 10:7 (2:2, 2:1, 3:3, 3:1).

Приморац је само у првој четвртини био у вођству, али је неизвесност трајала до средине последњег дела. Тада су црно-бели са три везана гола решили питање победника.

Најефикаснији у редовима црно-белих био је Марко Јанковић са четири гола, док је Никола Радоњић постигао гол мање. У пораженом тиму најбољи је био Мароје Глухајић са три постигнута гола.

У осталим сусретима првог кола, Јадран из Сплита је савладао Морнар са 13:8, Младост је надиграла Будву 13:7, Југ је у дербију био бољи од Јадрана из Херцег Новог са 9:3, док је Приморје на свом базену поражено од ПОШК-а са 9:7.

Почело је и такмичење у А2 лиги, а Србију представља пет клубова.

Црвена звезда је славила у Загребу против Медвешћака са 6:2, Војводина је захваљујући одличној игри у последњој четвртини победила Наис (13:8), Ваљево је славило против против которског Катароа (14:12), док је Шабац је био сигуран против Солариса (7:2).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво