Удовичић:Уз пуно ангажовање можемо до победе

Тренер ватерполиста Партизана Дејан Удовичић оценио је уочи утакмице првог кола Д групе Евролиге са француским прваком Марсељом да његови изабраници, уз пуно ангажовање и мотивацију, могу да се надају победи у првој такмичарској утакмици ове сезоне.

Удовичић је истакао да је Партизан у сусрету који се игра у недељу на "Бањици" са почетком у 19 часова, апсолутни фаворит, али је напоменуо да прва утакмица "увек крије пуно замки".

"Мислим да је за екипу Марсеља сам пласман у Евролигу велики успех, с обзиром на то да су прилично смањили буџет у односу на прошлу сезону", изјавио је Удовичић на конференцији за новинаре.
Стратег црно-белих је истакао да је први Партизанов противник скуп интернационалаца које предводи наш стручњак Петар Ковачевић.

"Без обзира на све, мислим да би било који исход, осим наше победе, био прворазредно изненађење", поручио је Удовичић, који ће моћи да рачуна на све играче за недељни меч.

Један од најбољих Партизанових играча, репрезентативац Андрија Прлаиновић рекао је да наш шампион не би требало да има проблема у окршају са француском екипом.

"Марсељ игра препознатљиво, али мислим да су много слабији него прошле сезоне, пошто их је напустио црногорски репрезентативац Млађан Јановић", изјавио је Прлаиновић и додао да је посебно задовољан што је његов клуб у летњем прелазном року ангажовао искусне Владимира Вујасиновића, Југослава Васовића и Слободана Сора.

Млади Стефан Митровић је поручио да ће црно-бели, без обзира на име противника, морати да пруже максимум у првом такмичарском окршају ове сезоне.

"Марсељ је велика непознаница за нас, али мислим да ћемо га уз подршку наших навијача савладати", закључио је Митровић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво