Мандић неизвестан за полуфинале са Хрватима

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић рекао је да ће стручни штаб и лекарски тим учинити све да Душан Мандић одигра бар део утакмице против Хрватске у полуфиналу Светског првенства.

"Душан је добио лакше нагњечење ребра које је прерасло у запаљење грла са високом температуром. Гледаћемо да га вратимо у живот и да одигра бар део полуфиналног сусрета са Хрватском", истакао је Савић, преноси сајт Ватерполо савеза Србије.

Репрезентација Србије пласирала се у полуфинале Светског првенства у Будимпешти, а у борби за финале чека их дуел са Хрватском.

Ватерполиста Србије Милан Алексић рекао је да верује да је његова екипа, ако одигра као до сада, ближа победи у мечу против Хрватске у полуфиналу Светског првенства у Будимпешти.

"Урадили смо све што смо желели до сада. Сада играмо са старим познаником. Хрватска је заиста доста показала на овом првенству. Знамо се обострано. Имамо добар скор са њима. Верујем да ће тако бити и после утакмице", рекао је Алексић и додао.

"Они иду на победу, немају шта да изгубе. Урадиће све да нас савладају и у праву су, шансе су 50:50. Верујемо у оно што радимо, атмосфера не може да нас избаци из колосека, тако да и ми можемо да се надамо уласку у финале", закључио је Алексић.

Меч Србија – Хрватска на програму је у четвртак од 22.00, уз пренос на РТС-у.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво