"Делфини" убедљиви против Јапана за пласман у полуфинале

Ватерполисти Србије пласирали су се у полуфинале Светске лиге, пошто су у руској Рузи, у четвртфиналу такмичења, савладали Јапан са 19:10. Противник у полуфиналу биће селекција САД (субота, 19.00).

Изабраници Дејана Савића наставили су са убедљивим партијама у Рузи, где се игра завршни турнир Светске лиге. "Делфини" су у четвртфиналу савладали Јапан са 19:10 (4:1, 6:0, 4:3, 5:6).

Србија је одлично ушла у меч и Јапанцима није дозволила зрно наде да могу до изненађења. Већ на полувремену "делфини" су имали предност од 10:1, да би се у наставку опустили и дозволили противнику да дође до, за наше појмове, великог броја голова.

Србија: Г. Пијетловић, Суботић 3, Рашовић 1, Ранђеловић 1, Ћук 1, Д. Пијетловић 1, Убовић 4, Алексић 1, Драшовић 1, Филиповић 2, Прлаиновић 1, С.Митровић 3, Б.Митровић. Селектор: Савић;

Јапан: Танамура, Адаши, Кавамото, Шига 2, Јошида, Ида, Шимицу 1, Таката, Араи 2, Инаба 1, Окава 3, Араки 1, Фукушима. Селектор: Омоти.

Србија ће у борби за финале играти против селекције САД, која је са 8:5 савладала Русију.

У другом полуфиналу састају се Италија и Хрватска. 

"Делфини" бране титулу освојену прошле године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво