Ћук: Фаворити смо против Казахстана

Ватерполо репрезентативац Милош Ћук оценио је да је Србија фаворит против Казахстана и да у првом колу Завршног турнира Светске лиге иде на победу.

Репрезентација Србије састаје се са Казахстаном у уторак од 15.40 на базену у Рузи, у предграђу Москве у првом колу Завршног турнира Светске лиге.

"Казахстан је свакако најслабији тим у групи, али сигурно нас очекује тешка утакмица. Тако је сваки пут на отварању турнира док се не уђе у такмичарски ритам. Тај први меч на такмичењу са собом носи посебну тежину без обзира на то ко је ривал. Ми смо ипак фаворити и идемо на победу", рекао је Ћук.

Српски бек је казао да је једини проблем удаљеност базена од хотела.

Репрезентација Србије играће у А групи, а осим Казахстана, састаће се и са САД и Италијом. У другој групи су Русија, Хрватска, Јапан и Аустралија.

"Прва утакмица је увек тешка, поготово после пута. Казахстан не познајемо тако добро, али ће сигурно бити интересантно јер њих води наш тренер Немања Кнежевић и зато морамо бити обазриви. Као и до сада, ићи ћемо утакмицу по утакмицу, размишљати само о првом наредном противнику и надамо се да ћемо одбранити злато освојено прошле године", рекао је Убовић.

Финални турнир Светске лиге играће се од 20. до 25. јуна у главном граду Русије.

број коментара 0 пошаљи коментар