Никола Рађен потписао за московски Динамо

Српски ватерполиста Никола Рађен потписао је уговор са Динамом из Москве, чије ће боје бранити у наредне три године.

Како је објавио клуб, Рађен је уговор потписао у Будимпешти, где се одржава завршни турнир шест најбољих клубова Лиге шампиона.

"Добре игре и наступи у претходном периоду биле су препорука да добијем ангажман у једном од најјачих европских клубова и следеће године играм у Лиги шампиона. Ово је још један велики изазов у мојој каријери и велико ми је задовољство што ћу бити део једног таквог тима као што је Динамо", рекао је Рађен.

Српски ватерполиста заиграо је у фебруару за румунску Орадеу после две године суспензије због тога што је био позитиван на допинг тесту.

Он ће се Динаму прикључити у августу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво