Војводина нема пара за одлазак у Грчку на ЛЕН куп

Ватерполо клуб Војводина можда ће морати да откаже наступ у такмичењу ЛЕН купа јер нема 10.000 евра да отпутује у Грчку, рекао је тренер тог клуба Војислав Јовановић.

Тренер Војводине рекао је да је клуб затражио помоћ од надлежних републичких, покрајинских и градских органа, јер до понедељка треба да плати превоз и боравак у Грчкој, где наредног викенда треба да игра против Хиоса у осмини финала, али одговор до данас нису добили.

"То је велики проблем за екипу која је пласманом у ово такмичење постигла историјски успех и нашла се међу 32 најбоље европске екипе. То је тренутно и најбољи успех било које спортске екипе у Србији", казао је Јовановић. Он је додао да се плаши за даљу судбину клуба, јер одустајање од утакмице доноси велике казне, а ЛЕН ће искључити клуб из такмичења.

"Ови млади момци су направили изузетан резултат, чланови су репрезентације Србије у млађим категоријама и сада им прети опасност да им се распадне клуб. Страшно је то што нико неће да их награди за добре резултате, а најбољи су у Србији", казао је Јовановић.

Тренер Војводине тражио је од надлежних да пронађу неко решење за овај проблем.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво