Читај ми!

Ватерполисти Србије у групи са Ј. Африком, Грчком и Шпанијом

Ватерполо репрезентација Србије играће на Светском првенству у Мађарској у Групи Ц са селекцијама Шпаније, Грчке и Јужне Африке, одлучено је жребом у Будимпешти.

Светско првенство ће се одржати се од 14. до 30. јула у Будимпешти.

Србија ће прву утакмицу играти са Јужном Африком, а потом следе утакмице са Шпанијом и Грчком.

Савић је рекао да је рано говорити о такмичењу које почиње за пет месеци, али сматра да је јасно да је четвртфинале најважнија утакмица.

"Добили смо два противника који свакако заслужују поштовање, то су селекције Шпаније и Грчке. Ипак, морам да будем искрен и да признам да ћемо од старта шампионата бити концетрисани и на групу са којом укрштамо у четврфиналу, јер је то свакако најважнији меч у оваквом систему такмичења", рекао је Савић.

Андрија Прлаиновић је изјавио да је увек добро када у групи има квалитетних ривала.

"Нама је распоред такав да крећемо са Јужном Африком и после је све теже и теже. Жреб је увек информација а врло често је и небитан ако се ми спремимо како треба", истакао је српски ас.

У групи А су Бразил, Црна Гора, Казахстан и Канада, у Б групи су Француска, Италија, Аустралија и Мађарска, док су у Д групи САД, Јапан, Хрватска и Русија.

Група у којој су изабраници Дејана Савића укршта се са Групом Д.

Састави група: 

Групa А: Бразил, Црна Гора, Казахстан, Канада

Групa Б: Француска, Италија, Аустралија, Мађарска

Група Ц: Србија, Грчка, Шпанија, Јужна Африка

Групи Д: САД, Јапан, Хрватскa и Русијa

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво