Читај ми!

Преминуо бивши ватерполиста Партизана Радосав Андрејић

Бивши ватерполиста Партизана Радосав Андрејић преминуо је после тешке болести у 22. години, саопштио је његов клуб.

Андрејић је прошао све млађе категорије Партизана, а био је и успешан студент Стоматолошког факултета. Прошле године је оболео од леукемије.

"Нажалост, Радосав је битку са опаком болешћу изгубио", наводи се у саопштењу Партизана.

Андрејић је са пионирским, кадетским и јуниорским екипама Партизана освојио неколико трофеја националног првака, Куп Србије, а имао и успеха на међународним турнирима.

"Као играч стасавао је са вршњацима и ватерполистима годину-две млађим од њега. Већина њих су последњих година носиоци игре првог тима црно-белих. Његов три године млађи брат Душан је такође прве спортске кораке направио као ватерполиста Партизана. Обојица су на Бањици остали упамћени као успешни ватерполисти, велики радници, васпитани и примерни спортисти", навео је Партизан.

Партизан је учествовао у прикупљању помоћи за лечење Андрејића, због чега је, између осталог, организовао хуманитарну утакмицу са Галатасарајем.

"Ватерполо клуб Партизан упућује изразе искреног саучешћа породици Радосава Андрејића", навели су црно-бели.

Време и место сахране нису саопштени.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво