Подмлађени "делфини" савладали Словачку после петераца

Ватерполо репрезентација Србије је на гостовању савладала Словачку са 17:18, после бољег извођења петераца, у утакмици трећег кола Светске лиге. У регуларном делу игре је било нерешено – 11:11. "Делфини" играли у подмлађеном саставу, са чак тројицом дебитаната.

Подмлађена ватерполо репрезентација Србије је савладала Словачку са 18:17 (4:2, 2:3, 1:2, 4:4, 7:6), у утакмици трећег кола Светске лиге, после бољег извођења петерца. У регуларном делу игре је било 11:11.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Страхиња Рашовић, са четири поготка, док је Душан Мандић постигао два. У листу стрелаца су се уписали још и Суботић, Вицо, Драшовић, Стојановић и Виктор Рашовић.

У том сусрету су дебитовали Партизанови ватерполисти Лазић, Радојевић и Јанковић.

Трибине Националног ватерполо центра у Новакију биле су испуњене пола сата пре почетка меча. Помоћу монтажних трибина, готово 800 гледалаца је дошло да посматра дуел Словачке и Србије.

То је била трећа победа Србије у Светској лиги, пошто су претходно савладане селекције Румуније и Немачке.

Србија води у групи са осам бодова, а у четвртом колу, 14. фебруара, игра у гостима са Румунијом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво