Сакупљено 450.000 динара за помоћ Андреју Петровићу

На опроштајној утакмици српских ватерполиста Живка Гоцића и Слободана Никића од репрезентације, прикупљено је 450.000 динара. Новац ће бити прослеђен у хуманитарне сврхе.

Новац са меча репрезентације Србије и Тима света (14:12), одиграном пред пуним трибинама базена "Ташмајдан", биће прослеђен за помоћ петогодишњем Андреју Петровићу, који болује од церебралне парализе, потврдио је председник Ватерполо савеза Србије Милорад Кривокапић.

"Знали смо да ће велики број љубитеља ватерпола желети да на опроштају од репрезентације Србије поздрави велике шампионе као што су Гоцић и Никић. Желели смо да помогнемо онима којима је помоћ преко потребна", рекао је Кривокапић за сајт ВСС.

Он је подсетио на то да је ВСС спровео трећу хуманитарну акцију ове године, и тим путем сакупио око три и по милиона динара.

"Оно што могу да најавим је да ће се са том праксом наставити и у 2017. години. Велику пажњу поклањаћемо друштвено одговорним пројектима и својим активностима ћемо скренути пажњу и другима да чине исто, а све у циљу општег добра", закључио је Кривокапић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара