Читај ми!

Партизан: Егер као припрема за финални турнир Купа

Ватерполиста Партизана Михајло Репановић рекао је данас да његова екипа поштује мађарски Егер, али да се неће унапред предати, док је центар Марко Манојловић навео да би црно-белима добар резултат у тој утакмици много значио пред финални турнир Купа Србије.

"Познајемо Егер, једног од фаворита за пласман у шест најбоњих екипа. Знамо како треба играти против једног од најбољих мађарских клубова. То је екипа за респект. Сем одличних странаца, за Егер играју и квалитетни мађарски ватерполисти. Ми, као најмлађи тим Лиге шампиона ове сезоне, не претимо, али се и не предајемо. Као и увек трудићемо се да пружимо максимум", рекао је Репановић

Партизан у суботу игра први меч овосезонске Лиге шампиона пред домаћом публиком.

На Бањицу, у склопу другог кола Б групе, стиже Егер, вицешампион Мађарске.

Центар Марко Манојловић се после паузе због повреде аркаде у мечу са Јадраном из Херцег Новог, вратио у екипу.

"Спремамо се за фајнал-фор Купа Србије, а добра игра против Егера би нам много значила као додатно самопуздање пред пут у Ниш. Партизан има младу екипу, али неискуство настојимо да надокнадимо борбеношћу и ангажованошћу. Верујем да ћемо уколико испоштујемо све договоре из свлачионице, испунити циљ, а то је да пружимо све од себе. Видећемо за који резултат ће то бити довољно", навео је Манојловић.

За Егер, између осталих, играју двојица српских репрезентативаца, олимпијских шампиона голман Бранислав Митровић и Милош Ћук.

У екипи је и Борис Вапенски, као и црногорски репрезентативац Урош Чучковић, попут Митровића и Ћука, некадашњи играч Партизана.

"Егер је типичан представник мађарске школе. Нама је овај меч, у неку руку, у склопу припрема за финални турнир Купа Србије. Главни циљ првог дела сезоне је одбрана трофеја у Купу, али то не значи да се унапред предајемо у дуелу са Егером. Очекујем занимљиву и неизвесну утакмицу", рекао је тренер голмана ватерполиста Партизана Небојша Антоновић.

Утакмица између Партизана и Егера игра се у суботу од 18.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво