"Делфини" убедљиви против Румуна

Ватерполисти Србије убедљиво су савладали Румунију у првом колу Светске лиге, резултатом 19:8. Подмлађени "делфини" у одличном светлу представили се публици у Крагујевцу.

Ватерполисти Србије успешно су започели одбрану титуле у Светској лиги, пошто су у првом колу у Крагујевцу савладали Румунију са 19:8.

Подмлађена екипа Србије играла је први меч после освајања златне олимпијске медаље у Рио де Жанеиру, а крагујевачка публика поздравила их је громогласним аплаузом.

Изабраници Дејана Савића одлично су почели меч, па је прва четвртина завршена вођством "делфина" од 6:0, док је већ на полувремену било 11:1.

Румуни су у трећој деоници искористили опуштеност српских ватерполиста и смањили на 12:6, али су "делфини" у последњој деоници заиграли много боље и на крају стигли до убедљиве победе.

По четири гола постигли су Милан Алексић и Страхиња Рашовић, док су један мање дали Душко Пијетловић, Филип Филиповић и Гаврил Суботић.

Изабраници Дејана Савића у наредном колу гостују у Немачкој 6. децембра.

Овако је протекао меч у Крагујевцу:

18.42 – Крај, Србија – Румунија 19:8.

Додали су гас "делфини" у последњој четвртини и стигли до убедљиве победе.

18.28 – После три четвртине, Србија води са 12:6.

Много боља игра румунских ватерполиста, који трећу деоницу добијају прилично убедљиво – 5:1. Као да је убедљива предност Србије на полувремену успавала "делфине". Ипак, не би требало да се поставља питање победника.

18.07 – Полувреме, Србија – Румунија 11:1.

Наставили су "делфини" у истом ритму и у другој четвртини, додуше примили су и један гол. Најефикаснији на мечу Милан Алексић са четири поготка.

17.46 – Убедљиво вођство Србије после прве четвртине – 6:0.

"Делфини" решетају са свих позиција, Румуни не знају шта их је снашло. Душко Пијетловић са два гола предводи подмлађену екипу Србије.

17.33 – Са неколико минута закашњења, почео је меч у Крагујевцу. "Делфини" већ у првом нападу долазе до предности, поготком Душка Пијетловића.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво