Удовичић: Нису нам поремећени планови

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Удовичић није желео да коментарише оптужбе играча Александра Ћирића и Александра Шапића на његов рад у националном тиму и клубу и казао да њихово повлачење не ремети планове.

Ћирић је на опрoштају од репрезентације рекао да је Удовичић у ватерполо увео аматеризам какав није виђен, а обојица играча оптужили су Партизан да се бави уценама и притисцима у домаћем ватерполу.

"То су ствари ван памети. Како да коментаришем тако нешто? Ово за Партизан могу да схватим само као покушај дестабилизације, као спољни утицај на наш клуб и циљ да ове сезоне коначно постанемо европски прваци", рекао је Удовичић. Селектор је казао да одлазак скоро целог тима не ремети планове репрезентације. Овог лета од националног тима опростили су се, поред Ћирића и Шапића, и Владимир Вујасиновић, Денис Шефик и Дејан Савић, док је Данилу Икодиновићу каријера прекинута после тешке саобраћајне несреће.

"Раније сам говорио, а то сам и њима рекао, да ћу подмладити репрезентацију у циљу што бољег наступа у Лондону, тако да нам ово не ремети планове", рекао је Удовичић.

Ћирић је током викенда био у Београду са својим клубом, црногорском Будванском ривијером, а Удовичић је казао да су се само поздравили и да нису причали ни о чему.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво