Србија поздравила златне ватерполисте

Испред Скупштине града Београда организован је свечани дочек за ватерполисте Србије који су постали европски шампиони. Више хиљада грађана огнутих српским тробојкама поздравило је златне спортисте.

21.20 - Навијачи су поздравили златне ватерполисте узвикујући: "Шампиони!". Играчи и окупљени заједно су запевали песму групе "Неозбиљни песимисти".

21.16 - Дечији хор "Колибри" отпевао је химну "Боже правде"

21.15 - Након што су сви играчи изашли на балкон, капитен Живко Гоцић изнео је шампионски пехар и репрезентативци су заједно са окупљеним грађанима почели да скандирају капитену. 

21.10 - Српски репрезентативци стигли су у Скупштину града. На балкон су прво изашли чланови стручног штаба а селектор Дејан Савић добио је велике овације.

21.05 - Упркос великој хладноћи грађани још увек пристижу на плато испред Скупштине града огрнути српским тробојкама.

20.50 - Хиљаде грађана се окупило испред Скупштине града и уз музику очекују излазак златних ватерполиста на чувени балкон.

Раније су окупљени грађани испред Скупштине града уживо пратили финални меч у којем је репрезентација Србије победила Црну Гору и освојила европско злато у Београду.

Придружили су им се и они који су утакмицу пратили на другим местима како би сви заједно прославили шампионску титулу на чувеном балкону.

Централне градске улице биле су пуне аутомобила из којих су се виојриле заставе Србије.

Европски шампиони изашли су на балкон а грађани су их поздравили овацијама. Капитен Живко Гоцић и играчи су се захвалили навијачима на подршци.

Србија је у финалу Европског првенства у Београду победила Црну Гору резултатом 10:8 и на тај начин освојила треће узастопно злато на шампионатима старог континента.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи