Шефик: Удовичић је највећи кривац за лошу атмосферу

Голман ватерполо репрезентације Србије Денис Шефик оптужио је у интервјуу "Вечерњим новостима" селектора Дејана Удовичића да је највећи кривац за лошу атмосферу. Шефик је казао и да су "мале шансе" да ће поново играти за национални тим док је Удовичић селектор.

"Могу себе да окривим за инцидент  са  Александром Шапићем, али због целокупне лоше атмосфере коју у репрезентацији имамо већ годинама највећи кривац је наш селектор Дејан Удовичић", пренео је београдски лист речи трофејног голмана.

"Он,  Удовичић, је, просто, човек који никада није имао снаге да било коме од нас скрене пажњу. И кад год би неко од нас претерао...никада није реаговао. Само је пуштао да такве ствари пролазе тек тако, без икакве контроле", рекао је Шефик.

Србија је на Олимпијским играма у Пекингу освојила бронзану медаљу, али су медији више пажње посветили тучи Шефика и Шапића, који су то признали по повратку у Београд. Голман је казао да га је у свему највише погодио однос према њему.

"Разочаран сам селектором и целим третманом који имам. Ја сам себе на голу држао одбранама, а не неким другим стварима...Због свега што ми се у протеклих годину и по дана дешавало...јако су мале шансе да више браним за Србију док је Удовичић селектор", казао је Шефик.

Искусни голман је истакао да му је "јако жао" због тога.

"Ако бих се после свега одазвао његовом позиву, не бих могао да погледам себе у огледалу, а то ми је једина битнија ствар у животу од жеље да играм за национални тим", навео је Шефик.

Репрезентативац је објаснио да се сукобио са селектором јер га је пре утакмице са Хрватском заменио на голу са објашњењем "да не може да се распливава 10 минута пре утакмице", и казао да му је Удовичић после рекао да то није био узрок замене.

"А шта је био прави разлог моје селидбе не клупу, то питајте њега, Удовичића. Желим да будем потпуно јасан, да неко погрешно не протумачи мој однос са голманом Слободаном Сором", казао је Шефик.

"Само због њега сам остао максимално концентрисан до краја Игара и пружио му максималну подршку, тако да није тачно да ме репрезентација није интересовала од тренутка када сам замењен на голу", објаснио је он.

Шефик је на крају сезоне потписао за Будванску ривијеру.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво