Читај ми!

Раднички и Звезда у финалу

Раднички из Крагујевца и Црвена звезда одлучиће ове сезоне шампиона Србије у ватерполу. Раднички је на Бањици савладао екипу Партизана са 9:7 (после продужетака), док је Звезда убедљиво славила против Војводине (13:7).

Ватерполисти Радничког савладали су Партизан и у другом мечу полуфиналне серије и пласирали се у велико финале. Крагујевчани су до победе на Бањици стигли после велике борбе и продужетака (9:7).

То је први пут после шест година да црно-бели неће бити државни шампиони.

Најефикаснији у екипи Радничког био капитен репрезентације Србије Вања Удовичић са три гола, док је црно-беле предводио двоструки стрелац Никола Дедовић.

Звезда убедљиво до финала 

Ватерполисти Црвене звезде пласирали су се у финале плеј-офа шампионата Србије, пошто су вечерас у другом мечу полуфинала у Новом Саду савладали Војводину са 13:7 (3:1, 4:0, 3:4, 2:3).

Београдски црвено-бели су тако полуфиналну серију решили у своју корист са 2:0, а претходно су у првом мечу у Београду славили такође са 13:7.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Андрија Прлаиновић са три поготка, док је двоструки стрелац код Новосадјана био Срђан Вуксановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво