Србија против Шпаније у четвртфиналу

Противник најбољим ватерполистима Србије у четвртфиналу олимпијског турнира у Пекингу биће репрезентација Шпаније, док ће се у другом мечу четвртфинала састати Хрватска и Црна Гора.

Победник дуела Србија - Шпанија у полуфиналу ће играти против Американаца који су освојили прво место у Б групи, док ће бољи из сусрета Црна Гора - Хрватска играти у другом полуфиналном мечу са првопласираном репрезентацијом А групе - Мађарском.

До оваквог расплета стигло се после утакмица САД - Немачка (8:7), односно Црна Гора - Аустралија (5:5) које су одредиле коначни пласман по групама без обзира на исходе последњих утакмицама у којима ће се данас састати Хрватска и Кина, односно Шпанија и Грчка.

Американци су, наиме, победом против Немачке обезбедили прво место у групи Б, док је Србија после пораза од Италије остала трећа.

Црногорци су, пак, "ремијем" са Аустралијом "зацементирали" треће место у групи А што је аутоматски значило да иду на другопласирану репрезентацију из групе Б, а то је Хрватска.

Мађарска је јутрос лако савладала Канаду са 12:3 и само "оверила" прву позицију у својој групи, док је Шпанцима друго место донео неочекивани успех против Црне Горе пре два дана - 12:6.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво