Преминуо Душко Антуновић

Некадашњи ватерполо репрезентативац Југославије, играч Партизана и, касније, селектор хрватске репрезентације умро је у Загребу у 65. години после дуге и тешке болести.

Душко Антуновић, некадашњи играч Партизана и ватерполо репрезентације Југославије, умро је у Загребу у 65. години живота.

Антуновић је имао сјајну играчку каријеру - троструки европски првак, седам пута првак Југославије и четири пута освајач купа.

За репрезентацију Југославије играо је 150 пута, са којом је два пута освајао бронзане медаље на европским првенствима и једно злато на Медитеранским играма 1971, године у Измиру.

Каријеру је почеу на Корчули, а од 1967. до 1977. године играо је Партизан.

Био је тренер Партизана у два наврата, од 1978. до 1982. године и до 1987. до 1989. године.

После тога био је тренер загребачке Младости, а затим и први селектор хрватске ватерполо репрезентације.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво