Сања Малагурски прешла у Звезду

Одбојкашица српске репрезентације Сања Малагурски прешла је у Црвену звезду, саопштено је на конференцији за новинаре у Београду.

Сања Малагурски је претходне сезоне играла у Румунији у Метал Галацију, са којим је освојила дуплу круну (титулу и куп).

У прошлости је бранила боје Хит Нове Горице из Словеније и суботичког Спартака. Има 19 година, игра на позицији примача сервиса и висока је 192 цм.

Са кадетском селекцијом Србије Сања Малагурски је освојила сребрну медаљу на Европском првенству  2007. Била је у тиму сениорске репрезентације на Олимпијским играма у Пекингу (2008) и освојила је недавно златно у Евролиги на финалном турниру у Турској.

- Имала сам понуде из иностранства и ове године, али сам хтела да обучем дрес тако славног клуба као што је Црвена звезда - истакла је Сања Малагурски.

Ратко Павличевић, тренер црвено-белих је додао:

- Сању пратимо још док је играла у млађим категоријама и коначно је постала члан нашег клуба. Њен долазак је важан за клуб, који ове сезоне жели да осваја трофеје у Србији, али и да што даље догура у Купу ЦЕВ. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво