Рускиње поново успешније

У другој контролној утакмици у оквиру припрема за учешће на Олимпијским играма у Пекингу женска одбојкашка репрезентација Русије је данас у Москви победила селекцију Србије са 3:1 (25:20, 22:25, 25:20, 25:20) после 93 минута игре.

Рускиње су у првом мечу у среду победиле са 3:0.

Србија: Николић (4), Бракочевић (12), Ђерисило Станковић (6), Крсмановић (6), Молнар (7), Живковић, Весовић, Огњеновић (1), Читаковић Ђуришић, Петровић, Симанић (1), Малагурски (10), Нешовић (4), Вељковић (12), Ћебић, Поповић.

Русија: Борисенко (9), Алимова, Фатејева (15), Соколова, Година (14), Естес (4), Кручкова, Седова (8), Гамова, Шешенина, Старцева (1), Кабешова, Пасинкова (9), Меркулова, Куликова (5).

Русија и Србија ће у петак и суботу одиграти још два тренинг меча, док је за недељу, у дворани Динама из Москве, предвиђена званична пријатељска утакмица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво