Одбојкашице почињу припреме за ОИ

Женска одбојкашка репрезентација Србије у уторак путује у Москву, где ће одиграти пет пријатељских утакмица са селекцијом Русије у оквиру припрема за Олимпијске игре у Пекингу.

Репрезентација Србије у Москви ће боравити до 14. јула, када се враћа у Београд.

Селектор Србије Зоран Терзић у Москву води 16 играчица:

Техничари: Маја Огњеновић, Маја Симанић и Бојана Живановић;  Либеро: Сузана Ћебић и Силвија Поповић;  Коректори: Јована Бракочевић и Ивана Нешовић; Блокери: Весна Читаковић-Ђуришић, Наташа Крсмановић, Стефана Вељковић и Александра Перовић; Примачи: Јелена Николић, Ивана Ђерисило-Станковић, Сања Малагурски, Јована Весовић и Брижитка Молнар.

Олимпијске игре у Пекингу одржаће се од 8. до 24. августа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво