Читај ми!

Ковач: Турска интересантна, али ми смо дошли по медаљу

Турска је млада и интересантна репрезентација која игра добру одбојку, али циљ одбојкаша Србије се зна, каже селектор Слободан Ковач уочи утакмице осмине финала Европског првенства.

Слободан Ковач је истакао да је лидер репрезентације Турске Адис Лагумџија, син некадашњег репрезентативца Југославије Екрема.

Србија и Турска састаће се у недељу од 20.30 сати у Гдањску, након што су актуелни прваци Европе у групи А заузели друго место, док је Турска била трећа у групи Ц.

"Очекује нас тежак посао, али са друге стране ми имамо квалитет и време је да покажемо наше најбоље издање. Ми смо дошли да узмемо медаљу и идемо корак по корак", рекао је селектор Ковач за сајт Одбојкашког савеза.

На меч против Турске осврнуо се и један од најбољих играча Србије Урош Ковачевић.

"Ми не познајемо селекцију Турске, знамо само једног њиховог играча. Сигурно је да су добар тим, чим су победили Русе. Ипак, ми смо квалитетнији тим и надам се да ћемо оправдати улогу фаворита", рекао је Ковачевић који је претходних дана имао проблема са повредом бутног мишића, али се опоравља и биће спреман за осмину финала.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара