Напад на Бразил у Новом Саду

Одбојкаши Србије у 8. колу Светске лиге дочекују репрезентацију Бразила у Новом Саду. Директан пренос почиње у 20 сати 30 минута (РТС-2).

Наша селекција ове сезоне одиграла је три утакмице против најбоље репрезентације света. Сви мечеви завршени су истим резултатом - 3:2 за Бразил. У београдској хали Пионир у петак је екипа тренера Игора Колаковића била на прагу тријумфа, водила је са 2:0 у сетовима, али је противник успео да преокрене резултат и тријумфује.

"Покушаћемо да их добијемо, да одиграмо јаче и чвршће. Они су показали какав имају карактер, да су најбољи на свету кад је најтеже. Међутим, и Бразилци су рањиви и против њих може да се игра. Верујем да ћемо их коначно победити" - изјавио је Бојан Јанић.

Последњи тријумф над селекцијом Бразила наши одбојкаши забележили су у Ротердаму 2000. године.

Резултати 7. и 8. кола Светске лиге - група А: Србија-Бразил 2:3, Француска-Венецуела 3:1, 3:1. Табела: Француска 14, Бразил 13 (утакмица мање), Србија 9 (утакмица мање), Венецуела 9.

Група Б: Русија-Куба 3:1, 3:1, Италија-Кореја 3:1, 3:1. Табела: Русија 15, Италија 14, Куба 11, Кореја 9.

Група Ц: Финска-Бугарска 0:3, 3:2, Шпанија-САД 2:3. Табела: САД 13 (утакмица мање), Бугарска 13, Шпанија 10 (утакмица мање), Финска 9.

Група Д: Пољска-Кина 3:1, 3:1, Јапан-Египат 3:2, 3:1 Табела: Пољска 13, Кина 12, Јапан 12, Египат 11.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво