Чудесни преокрет Француза за пласман у финале квалификационог турнира за Токио

Одбојкаши Француске први су финалисти квалификационог турнира за одлазак на Олимпијске игре у Токио, пошто су у фантастичном мечу у Берлину после преокрета савладали Словенију са 3:2. Противник "триколорима" у финалу биће бољи из дуела између Немачке и Бугарске.

Француска ће се борити за визу за Токио, пошто су у невероватно узбудљивом мечу у Берлину савладали Словенију са 3:2 (13:25, 22:25, 25:14, 25:21, 15:9).

Вицешампиони са последњег Европског првенства одлично су ушли у меч, добили први сет 25:13, а други са 25:22. Мало ко је очекивао да Французи у том тренутку могу до преокрета, али он је ипак иследио...

Много бољу игру "триколори" су крунисали освајањем два наредна дела игре – 25:14, 25:21, да би у последњем сету, видно осокољени резултатом из последња два, фуриозно стигли до тријумфа и до шансе да се боре за пласман у Токио.

Противник Француској у одлучујућем мечу биће бољи из дуела између Немачке и Бугарске, који је у току.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво